BALOANE BOTEZ

Cel mai frumos dar pe care poti sa-l primesti este nasterea copilului tau, iar emotia botezului micutului tau “dar” este un sentiment minunat.
Asa ca, atunci cand te gandesti sa organizezi petrecerea de botez nu uita sa alegi ca decoratiuni si baloane tematice, elemente decorative cel mai des intalnite la petrecerea de botez. Poti alege modele amuzante sub forma de biberoane, suzete, carucioare, papucei … colorate in roz sau albastru. Fetita sau baietelul tau sunt ca niste mici printi si printese pentru tine, asa ca, poti alege baloane sub forma de coronite iar copii prietenilor tai sositi la petrecere se vor bucura enorm plecand acasa cu un balonas amuzant. Invitatii tai se vor simti minunat in decorul petrecerii tale pline de culoare si veselie iar efortul depus pentru organizarea petrecerii va fi unul minim si cu un buget mic dar cu rezultate extraordinare.
Le poti combina cu alte tipuri de baloane sau accesorii diverse, asezandu-le in buchete colorate pe mese spre bucuria tuturor sau le poti umple cu heliu, iar acestea vor pluti deasupra invitatilor creand un decor de poveste.
Te asteptam oricand sa iti alegi baloanele de botez potrivite decorului pe care ti l-ai imaginat, iar noi te vom ajuta si cu alte accesorii necesare (pompe pentru umflare sau suporti pentru baloane).
WhatsApp chat