BALOANE NUMERE

E ziua ta sau a celor dragi, sarbatoresti cativa ani de cand v-ati cunoscut sau poate vrei sa marchezi inceputul noului an? Cel mai usor mod de a te bucura de fiecare moment al petrecerii tale este sa alegi baloane sub forma de cifre care marcheaza data evenimentului tau special.
Aurii, argintii sau multicolore, aloanele cu cifre, vor da un aer vesel decorului vostru iar datorita dimensiunii lor nu vor trece neobservate.
Atunci cand sarbatoresti ziua micutului tau poti alege pe langa o multime de alte baloane colorate si cu forme diverse si un balon cu cifra varstei lui. Ele pot fi colorate in roz sau albastru cu inimioare sau stelute pentru baietelul sau fetita ta sau poti alege cifre sub forma de animalute amuzante. Sigur cel mic se va bucura enorm in decorul special pe care l-ai creat cu drag pentru el.
Poti folosi baloanele cifre pentru o petrecere surpriza pentru parintii tai organizandu-le sarbatoarea anilor de cand s-au cunoscut sau poti decora evenimente aniversare ale companiei tale.
Oricare ar fi ideea ta de decor pentru evenimentele pe care le organizezi la noi poti gasi oricand baloane cu cifre colorate si o multime de alte modele si accesorii pentru baloane.
WhatsApp WhatsApp us