Despre Noi

Vino cu noi in universul vesel al baloanelor colorate

Inca din anul 2010 activam in domeniul crearii si productiei de materiale publicitare personalizate. De- a lungul timpului ne-am extins si deversificat activitatea, iar in urma cu cativa ani am decis sa venim si insprijinul celor care isi doresc sa sarbatoreasca momente speciale din viata lor – nunta, botezul copilasilor lor dragi, zile de nastere ale celor pe care ii iubesc sau tot felul de evenimente si petreceri speciale.

Am creat si produs in acest scop produse personalizate precum invitatii pentru nunta, botez sau alte sarbatori speciale, meniuri de masa, toppere de tort, decoratiuni gravate si tot felul de materile si accesorii decorative pentru fiecare eveniment in parte.

De aproape un an iti inveselim petrecerea si cu Crazy Kabina – cutiuta foto magica care imortalizeaza evenimentele fericite din viata ta.

Si cum mereu am dorit sa venim cu ceva nou, am decis ca e momentul sa aducem si mai multa bucurie si culoare in viata ta. Asa ca te invitam alaturi de noi in universul baloanelor colorate fara de care nici o petrecere nu e completa.

Baloanele si petrecerile se potrivesc perfect exact ca o inghetata intr-o zi torida de vara. Ele reprezinta un accesoriu decorativ versatil ce poate fi folosit pentru aproape orice eveniment fericit din viata ta.

Fie ca alegi sa-ti intemeiezi o familie si vrei sa iti decorezi petrecerea de nunta, sau sarbatoresti venirea pe lume a copilului tau,  organizezi petreceri pentru copii, evenimente ale companiei tale etc., baloanele vor fi alegerea cea mai ieftina, vesela si plina de culoare.

Te invitam sa alegi din oferta noastra variata de baloane – figurine, cifre, numere, baloane din latex, baloane de botez, baloane aniversare etc. Promitem sa imbunatatim oferta in curand.

WhatsApp chat